OmaWattipalvelun käyttöehdot

Tutustu näihin palvelun käyttöehtoihin ryhtyessäsi käyttämään OmaWattipalvelua

Käyttöehdot

PKS OmaWatin käyttöehdot ovat tiedoksi asiakkaalle. Ehtojen erillinen hyväksyminen ei ole palvelun käyttöönoton edellytys. Näillä ehdoissa saatamme asiakkaan tietoon, miten käytämme palvelun sisältämiä tietoja.

OmaWatin aineettomat oikeudet

Kaikki OmaWatin sisältämä aineisto, kuten toteutuslogiikka, graafit, tekstit ja logot ovat Pohjois-Karjalan Sähkön omaisuutta. Aineistoa ei saa julkaista eikä jaella ilman PKS:n kirjallista lupaa sellaisenaan eikä muutettuna. Palvelun käyttö ja katselu tietokoneella tai vastaavalla laitteella sekä kopiointi ja tulostaminen omiin henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin on kuitenkin sallittua.

Henkilötietojen käsittely ja yksityisyyden suoja

Kaikkia palvelussa kerättäviä henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas- ja henkilötietoja käytetään ainoastaan PKS:n omien palveluiden kehittämiseen, markkinointiin ja tiedottamiseen. Henkilötietojen suojauksen ja käsittelyn tietoturvatason PKS on toteuttanut tarvittavin kohtuuden- ja yleisen standardinmukaisin toimenpitein.

Palvelun tietosisältö

PKS ei vastaa palvelun täydellisestä virheettömyydestä eikä luotettavuudesta. Palvelun sisältö ei ole PKS:ää juridisesti sitova. Emme myöskään takaa palvelun jatkuvaa keskeytymätöntä saatavuutta tai virheettömyyttä. PKS:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelun sisältöä ja ominaisuuksia sekä sen saatavuutta ja käyttöehtoja. Palvelu on luonteeltaan asiakasta informoiva, mutta yleisesti kuitenkin luotettava ja sisällöllisesti tarkka. Tulemme jatkossa julkaisemaan palvelusta uusia versioita sen kehittyessä sisällön ja toiminnallisuuksien osalta.

Jos näihin käyttöehtoihin liittyy jotakin kysyttävää tai kommentoitavaa, voitte käyttää OmaWattipalvelun sisältämään palautetoiminallisuutta.

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy
PL 141, Rantakatu 29
80100 Joensuu
puh 0800 98 093